Medlem af Byg Garanti​

deal

Løser alt tømrer- og snedkerarbejde​

like

+25 års erfaring

​​medal

Montering af køkken af certificeret Svanemontør​

​Søger du en ekspert til montering af køkken? 

Køkkener er et af vores specialer. Sewerin A/S​ udfører alt lige fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkenet hos private kunder i blandt andet Skanderborg, Odder, Horsens og omegn.

Der er utallige muligheder, når køkkenet skal udskiftes, men uanset hvilken stil du ønsker, sikrer vi, at det fremstår funktionelt og elegant. 

Vi tilbyder både renovering af køkken, hvor vi også sørger for nye lofter, vægge eller gulve, men vi kan også stå for en simpel udskiftning af bordplader eller køkkenlåger. 

Derudover kan vi også kan rive det gamle køkken ned.

Vi har samarbejde med flere køkkenleverandører, herunder blandt andet:

​Alle vores montører er Svanecertificeret.

Overflader i træ er ideelt til dit nye køkken

Overflader af træ er en smuk løsning, men det er også en hygiejnisk løsning i køkkenet. Træets naturlige evne til at opsuge fugt har således en antibakteriel virkning på sundhedsskadelige fødevarebakterier. Det betyder, at bordplader og skærebrætter i træ fremmer sundheden i dit køkken.

Hvad koster montering af køkken?

Vores priser for køkkenmontering afhænger blandt andet af valg af materialer, hvilken type køkken du har valgt og størrelsen. En anden faktor der har indflydelse på prisen for montering af køkken er, om det er et standard-køkken, eller om det er lidt mere eksklusivt.

Vores priser starter fra 7.000 kroner.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 20 11 78 70 eller e-mail kontor@sewerinas.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker en konkret pris på dit nye køkken. Sammen finder vi den optimale løsning.​

​Er du interesseret i et uforpligtende og ​​gratis tilbud?

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på totalentreprise eller køkkenmontering, så udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​ Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt