Medlem af Byg Garanti​

deal

Løser alt tømrer- og snedkerarbejde​

like

+25 års erfaring

​​medal

​Totalentreprise af store og små byggeprojekter

Hos Sewerin A/S er din totalentreprise i gode hænder. Vi har mange års erfaring med både små og store entrepriser - helt fra den spæde idéudvikling til det færdige resultat.

Vi arbejder som totalentreprenør for private kunder i områderne omkring Horsens, Skanderborg og Odder og er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.

Hvad er totalentreprise?

Ved at lade os udføre dit byggeri i totalentreprise slipper du for at varetage kontakten med alle de forskellige faggrupper, der typisk skal ind over et byggeri.

Vi samarbejder fast med en gruppe dygtige håndværkere, der har speciale inden for de områder af byggeriet, som vi ikke selv mestrer. 

Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle finde kvalificerede murere, elektrikere eller blikkenslagere til at løse de forskellige opgaver, som byggeriet kræver.​

Bruger du Tømrerfirmaet Sewerin A/S til de store byggeopgaver, tager vi sammen med vores faste samarbejdspartnere kvalificeret hånd om hele byggeriet.​

Vores typiske opgaver

Vi udfører ofte følgende opgaver i totalentreprise:

Hvad koster totalentreprise?

Vi tager ingen faste priser på totalentreprise, da prisen afhænger af størrelsen og omfanget af byggeprojektet, beliggenheden, og om det er nemt at komme til grunden.

Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, der omfatter pris og garanti på hele opgaven. Ring på telefon 20 11 78 70 eller skriv til e-mail kontor@sewerinas.dk.​​

​Er du interesseret i et uforpligtende og ​​gratis tilbud?

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på totalentreprise eller køkkenmontering, så udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​ Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt