Medlem af Byg Garanti​

deal

Løser alt tømrer- og snedkerarbejde​

like

+25 års erfaring

​​medal

Udskiftning af vinduer og døre tilbydes​

​Trænger vinduerne eller dørene i huset til at blive udskiftet? Så står vi klar til at hjælpe dig. 

Hos Sewerin A/S tilbyder vi nemlig professionel udskiftning af vinduer og døre for private såvel som erhverv i områderne omkring Horsens, Skanderborg og Odder.

Vi kan desuden stå for alt lige fra montering af vinduer til sålbænke og fugning efterfølgende, og derudover har vi et stort fokus på den sidste finish, så du får et flot og holdbart resultat.

Vi klarer med andre ord alt i forbindelse med udskiftning af vinduer. Vælger du os til opgaven, står vi for det hele, og du slipper for at skulle have flere forskellige håndværkere ind over.

Vi har fokus på energirigtige løsninger ved udskiftning af vinduer

Vi har et stort fokus på energirigtige løsninger, og er dine vinduer utætte, og trækker det ind, kan det være en rigtig god ide at få monteret nye vinduer i huset.

Utætte vinduer kan nemlig koste dyrt på din varmeregning, og da al varmen i boligen vil sive ud gennem vinduerne, samtidig med at den kolde luft udefra vil trække ind. Derudover giver utætte vinduer et dårligt indeklima.

Vi anvender vinduer fra anerkendte producenter

Når vi tilbyder udskiftning af vinduer, anvender vi altid vinduer fra anerkendte producenter, så du får nye vinduer, der holder i rigtig mange år.

Vi tilbyder blandt andet vinduer fra:

  • STM
  • Idealcombi
  • Velfac
  • Rationel
  • Outrup

Få grundig rådgivning fra start af

Vi tilbyder grundig rådgivning fra start af, så du får en gennemtænkt løsning. Det kan for eksempel rådgivning om, hvilken type vinduer du bør vælge, hvis du skal have hængt gardiner op efterfølgende, eller det kan være rådgivning i forbindelse med valg af farver eller vinduestype, der passer til din bolig.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af:

  • Hvor mange vinduer der skal udskiftes
  • Om du også skal have monteret nye døre
  • Hvilken materiale og producent du ønsker at anvende.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få beregnet en konkret pris på din opgave.

Ring til os på telefon 20 11 78 70 eller skriv til vores e-mail kontor@sewerinas.dk for at aftale et møde, hvor vi kan komme ud og besigtige opgaven. På baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud.​​

​Er du interesseret i et uforpligtende og ​​gratis tilbud?

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på totalentreprise eller køkkenmontering, så udfyld formularen med navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​ Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt